+ គ្រឿងផ្សំ
- បង្គា ៣០០ក្រាម យកក្បាល និងសំបកចេញ
- ទឹកអំពិលទុំ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេស តាមចំណូលចិត្តហាន់បញ្ឆិត
- ខ្ទឹមស ៤កំពឹស
- ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំ ចិតចំណិត
- ទឹកស៊ុបមាន់ កន្លះចានចង្កឹះ
- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករត្នោត ២ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមក្រហមបំពង ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសក្រៀម ៥ផ្លែ
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
+ វិធីធ្វើ
១. មុនដំបូងយកខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមស និងម្ទេសស្រស់ ២ផ្លែដាក់ចូលក្នុងត្បាល់ រួចបុកឲ្យម៉ត់ បន្ទាប់មកដួសទុកក្នុងចាន។
២. យកបង្គាមកដាក់បំពងឲ្យឆ្អិន ពេលបំពងរួចដួសទុកមួយឡែកដែរ។
៣. ដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះបន្តិចរួចហើយ យកខ្ទឹម និងម្ទេសបុកក្នុងចានដាក់ចូលឆាសិនចាំដាក់ទឹកស៊ុបមាន់, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី និងទឹកអំពិលទុំ។
៤. ឆាចូលគ្នាទាំងអស់រួចទុកឲ្យពុះដាក់បង្គាបំពង ម្ទេសហាន់ និងម្ទេសក្រៀម ឆាចូលគ្នាឲ្យចូលរសជាតិ។
៥. នៅពេលដែលដួសញ៉ាំបន្ថែមខ្ទឹមក្រហម និងជីវ៉ាន់ស៊ុយជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment